Nieuws/Entertainment
1273685
Entertainment

Adoptie reële optie:

’Lev’ durfde geen vader te worden!

Dat EVGENIY LEVCHENKO en zijn geliefde VICTORIA KOBLENKO na talloze liefdesbreuken, verzoeningen en lijmpogingen alsnog het geluk samen hebben gevonden mag al bijzonder genoemd worden. Dat ze samen zoontje KIY kregen mag, zo blijkt nu, al helemaal een wonder genoemd worden. De oud-voetballer onthult aan Privé. ,,Ik durfde helemaal geen vader te worden.’’

Het moet gezegd, een jaar geleden leek het volstrekt onmogelijk: voormalig profvoetballer EVGENIY LEVCHENKO (38) die een kind krijgt met zijn nooit vergeten grote liefde VICTORIA KOBLENKO (35)! Toch is dat – nog altijd tot lichte verbazing van velen - exact wat er gebeurde, en zo konden de twee vorige maand trots melding maken van de komst van hun zoontje KIY!

Een dag waarop logischerwijs een droom voor Evgeniy en zijn Victoria uitkwam, maar ook een dag die Evgeniy jarenlang juist dacht nooit mee te zullen maken. Sterker, er waren tijden dat het idee om een kleine op de wereld te zetten bij Lev, onmiddellijk voor stressvlekken in de nek zorgde.

LEES HIER HET HELE ARTIKEL

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop