Nieuws/Entertainment
1273799
Entertainment

Bruce: 'Ik wilde mijn bed niet meer uitkomen'

De rocklegende die volgende week zijn 67ste verjaardag viert, schrijft in zijn boek over zijn strubbelingen met depressie. Op Amerikaanse televisie vertelt hij openhartig over de duistere periodes in zijn leven.

Bij CBS vertelt Bruce dat hij vanaf zijn 60ste te kampen had met depressieve periodes. Volgens de zanger bleef het gevoel voor ongeveer een jaar, verdween het daarna, om vervolgens weer terug te komen. "Het sluipt erin. Op een gegeven moment wilde ik niet eens mijn bed meer uit komen."

Springsteen is zijn vrouw Patti Scialfa ontzettend dankbaar, omdat zij tijdens deze moeilijke periodes niet van zijn zijde week. "Je bent niet op je best thuis en bent niet de makkelijkste tegenover iedereen. Ik hoop dat de kinderen er niks van hebben meegekregen, ik probeerde het altijd voor de kinderen te verbergen" zegt de oude rocker. "Patti sleurde me er echt doorheen. Haar kracht en liefde was erg belangrijk voor me."

In zijn boek Born to Run blikt Bruce ook terug op de relatie met zijn vader, die zelf met veel mentale problemen te kampen had.