Nieuws/Entertainment
1273820
Entertainment

Chris Brown blijft maar van telefoonnummer wisselen

Chris Brown blijft maar onophoudelijk van telefoonnummer te wisselen, vanwege problemen met zijn vriendinnen. Dit zegt zijn goede vriend, pro-skater Theotis Beasly.

"Ik ken Chris erg goed. Het is een goede vriend van me" vertelt Theotis aan the Sun. "We sturen elkaar weleens berichtjes, maar hij wisselt telkens van telefoonnummer. Komt door problemen met zijn vriendinnetjes."

"Waarschijnlijk geven Karrueche en Rihanna zijn nummer aan willekeurige meisjes" legt de skater uit. De 27-jarige zanger heeft hiervoor een relatie gehad met Rihanna, van 2008 tot 2009. Toen daar een abrupt einde aan kwam, begon Chris aan nieuw liefdesgeluk met model Karrueche Tran, ondanks dat er tijdens die verhouding telkens berichten naar buiten kwamen dat Brown en Rihanna weer samen zouden zijn.

In 2012 maakte de zanger bekend dat hij en Karrueche uit elkaar waren, vanwege zijn 'vriendschap' met Rihanna. Kort daarna hebben de Caribische zangeres en hij het weer geprobeerd, om vervolgens een aantal maanden later wederom de relatie weer te beëindigen.