Nieuws/Entertainment
1275892
Entertainment

Paris gaat in huis Michael Jackson wonen

Paris, de dochter van Michael Jackson, gooit haar hele leven op de kop. Ze gaat nu samenwonen met haar vriend Snoddy. En niet in zomaar een huis, maar in het huis van haar vader Michael Jackson in Los Angeles.

De achttienjarige Paris heeft inmiddels zes maanden een relatie met de 26-jarige Snoddy. De ex-pizzabezorger heeft voor zijn liefje zelfs ontslag genomen. "Snoddy heeft inmiddels ontslag genomen bij de pizzaria en is met Paris verhuisd naar het huis waar Michael Jackson is opgegroeid", vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse website Page Six.

Volgens bronnen zouden de twee zelfs in het geheim getrouwd zijn, maar het stel heeft dit nooit bevestigd. Paris en Snoddy wonen samen hun hondje Koa, die ze kortgeleden hebben geadopteerd.

Het huis in Encino, Californië is aangeschaft door opa Joe Jackson en diende in de hoogtijdagen van The Jackson Five als de uitvalbasis van de groep. Michael woonde er tot 1988, daarna kocht hij zijn befaamde Neverland Ranch. In Encino zou Michael de wereldhits Billy Jean en Beat It opgenomen hebben. Ook oefende hij daar vaak zijn wereldberoemde moonwalk.