Nieuws/Entertainment
1275952
Entertainment

'Kate en William willen snel een derde kind'

Prins William en prinses Kate willen naar verluidt snel een derde baby. "Het zou mij niet verbazen als ze zwanger is rond Kerstmis", aldus een ingewijde.

De Hertog en Hertogin van Cambridge zouden hiervoor hun agenda's willen aanpassen, weet de bron. Mocht Kate zwanger raken, dan moeten de Britse royals hun tour in 2017 behoorlijk gaan wijzigen. De vrouw van William had tijdens de zwangerschap van zowel George als Charlotte ernstig last van ochtendmisselijkheid. Daarnaast zouden ze voorzichtig willen zijn vanwege het Zika-virus.

Bovendien zouden ze het niet erg vinden om meer thuis te zijn bij hun kinderen. George speelt erg veel met zijn Matchbox-auto's. "Hij is geobsedeerd door alles met een motor", aldus de bron tegen US Weekly. "En Charlotte volgt haar moeder overal naar waar zij heengaat. Als Kate in de studeerkamer is, wil Charlotte daar ook zijn."

De royals zouden nu heel graag een derde kind willen toevoegen aan hun gezin, alleen al voor een idyllisch familieportret. "Ik denk dat ze er een jaar geleden nog niet aan moesten denken. Maar nu klinkt het perfect. Ze hebben allebei altijd al een groot gezin gewild."