Nieuws/Entertainment
1276004
Entertainment

'Taylor Swift klaar om weer te daten'

Taylor Swift heeft deze zomer in korte tijd twee relaties zien stranden, maar laat zich daar niet door uit het veld slaan. De zangeres is er dan ook alweer klaar voor om met een nieuwe man te daten.

Zowel Calvin Harris als Tom Hiddleston wist het niet lang uit te houden met haar. Of was het andersom? Zelf ligt Taylor er niet wakker van. Ze zou vriendjes toch vooral zien als bijzaak naast haar echte focus, haar carrière als zangeres. 

"Taylor is midden-twintig en houdt van daten. Nou en? Ze gaat daar net zo lang mee door totdat ze wél de ware tegenkomt. Ze is allesbehalve in paniek", zegt een ingewijde tegen The Sun.

Saai

De bron vervolgt: "Ze volgt Beyoncé hierin. Over tien jaar heeft ze een fantastische muziekcarrière en zijn exen vooral voor de bijzaak geweest."

HiddleSwift zou zijn gestrand omdat Tom eiste dat Taylor hem zou vergezellen op de rode loper van de Emmy's. "Ze is gefrustreerd dat hij een ander persoon bleek te zijn. Om nog maar te zwijgen over zijn Emmy-eis..."

Een ander gerucht die de ronde doet is dat Tom de breuk heeft geforceerd omdat hij het 'saai' vond worden met Swift. Bovendien zou de acteur nogal last hebben van bindingsangst. "Hij werd moe van Taylor en niet andersom",  vertelde een theaterproducent Heat Street al eerder.