Nieuws/Entertainment
1276036
Entertainment

Michelle Obama blijft jeugdig door Snapchat

Michelle Obama is nog maar een paar maanden First Lady en bereidt zich dan ook langzaam voor op een ander leven. Dit doet ze onder meer door te Snapchatten. "Gelukkig heb ik een jong team om me heen, zij snappen het."

Michelle vertelt tegen InStyle dat ze niet per se alle trends op social media volgt. "Mensen op social media willen gewoon lol hebben. Maar ik maak me er niet druk om. Wat werkt voor een 18-jarige selfiekoningin, werkt wellicht niet voor een 52-jarige First Lady, die moeder is van tieners waarvoor ze een goed rolmodel wil zijn."

Eind januari zal ze vertrekken uit het Witte Huis, maar ze weet nog niet precies wat het leven haar daarna gaat brengen. "Eerlijk gezegd heb ik geen idee. Net als toen ik het Witte Huis introk. Ik hoop dat we wat anonimiteit kunnen heroveren, maar weten ook dat dat tijd gaat kosten. Mijn droom is dat ik de voordeur open doe zonder enige beveiliging om mij heen."

Maar Michelle gaat ook veel dingen missen. "De mensen die in het Witte Huis werken, de staf die voor onze familie zorgt, mijn team... Dat zijn mensen die we dagelijks zien. Ze hebben acht jaar lief en leed gedeeld met ons."