Nieuws/Entertainment
1276060
Entertainment

Wesley Sneijder en Yolanthe zijn verhuisd

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau hebben hun luxueuze penthouse in de binnenstad van Istanbul ingeruild voor een appartement in de rustige buurt Florya.

Dat bevestigt de zaakwaarnemer van Wesley, Guido Albers, woensdag aan Shownieuws. Hij zegt: "Yolanthe en Wesley zijn ruim twee weken geleden verhuisd naar een appartement vlakbij de trainingsvelden van Galatasaray. Wesley was voorheen elke dag drie uur onderweg om te gaan trainen en nu nog maar vijf minuten."

Volgens verschillende Turkse media wil het glamourstel Xess Xava en Jessey, Wesley's zoon uit een eerdere relatie, laten opgroeien in een rustige omgeving. Volgens Guido Albers zit dat wel goed. "Het appartement hebben ze samen ingericht, zodat ze zich daar echt thuis voelen. Je krijgt een echt familiegevoel, net als bij hun vorige huis. Ze hebben ook een geweldig balkon met uitzicht op zee."

Wesley en Yolanthe moeten volgens de Turkse krant Habertürk maandelijks 25.000 euro huur neerleggen voor hun nieuwe woning. Het stel woonde sinds 2013 op de twaalfde verdieping van het appartementencomplex Macka Residence Armani in Istanbul.