Nieuws/Entertainment
1276334
Entertainment

Guy dol op beschuit met muisjes

Filemon Wesselink is woest op de dief die de step van zijn zoontje gestolen heeft, Guy Pearce eet de hele dag beschuit met muisjes, Peter Jan Rens is boos op de burgemeester van Middelburg, Gordon heeft een bezoekje gebracht aan de zieke Barbara Straathof en Bastiaan van Schaik heeft een nieuwe vriend.

1: Boze Filemon: 'Wie jat er nou kinderspeelgoed?'

Filemon Wesselink is woedend. De step van zijn zoontje Sebastiaan is gestolen en de tv-maker is met stomheid geslagen.

2: Guy Pearce eet de hele dag beschuit met muisjes

Guy Pearce en Carice van Houten werden vorige week de trotse ouders van zoontje Monte. En daar hoort natuurlijk beschuit met muisjes bij; een nieuw fenomeen voor de Australische acteur.

3: Peter Jan Rens boos op burgemeester Middelburg

Peter Jan Rens is allesbehalve blij met het besluit van de burgemeester van Middelburg om een café in de stad te sluiten. De presentator gaf daar naar eigen zeggen altijd optredens. "Hij is er niet voor de burgers hier."

4: Gordon bezoekt zieke Barbara

Gordon is afgelopen week op bezoek geweest bij de zieke Barbara Straathof, die lijdt aan baarmoederhalskanker. De zanger was erg onder de indruk van het bezoek.

5: Bastiaan van Schaik weer aan de man

Na een nieuw huis en een nieuw lijf, is Bastiaan van Schaik nu ook weer gelukkig in de liefde. Geheel anno 2016 heeft de bekende stylist het nu ook officieel op social media bekend gemaakt.