Nieuws/Entertainment
1276337
Entertainment

Geer en Goor betalen begrafenis Theo

Gerard Joling en Gordon betalen de begrafenis van Theo Wilhelm, Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie verwachten een tweede kindje, Yolanthe zou een slippertje van Wesley vergeven, Eva Jinek bevestigt haar relatie met een producer van haar programma en Leonardo DiCaprio is verwikkeld in een groot fraudeschandaal.

1: Geer en Goor betalen begrafenis Theo

Gerard Joling en Gordon betalen de begrafenis van Theo Wilhelm. De man die te zien was in Geer & Goor: Effe geen cent te makken overleed dit weekend op 83-jarige leeftijd.

2: Xander en Sophie verwachten tweede kind

Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie verwachten een tweede kind. De baby is op komst met behulp van een draagmoeder en moet als alles goed gaat in februari ter wereld komen.

3: Yolanthe: ik vergeef slippertje van Wesley

Yolanthe Sneijder-Cabau denkt dat ze - als ze rond de 60 is - een slippertje van manlief Wesley Sneijder zou kunnen vergeven. "Het liefst zou ik hopen dat we altijd trouw aan elkaar zouden zijn, maar als het wel gebeurt is het menselijk."

4: Eva Jinek bevestigt relatie

Weekblad Privé schreef laatst nog over Eva Jinek's geheime zomerliefde. Inmiddels is die liefde niet zo geheim meer en bevestigt de presentatrice dat ze smoorverliefd is.

5: "DiCaprio betrokken bij witwasschandaal"

Leonardo DiCaprio is verwikkeld in een groot fraudeschandaal. De acteur kreeg voor de financiering van zijn film ‘The Wolf of Wall Street’ 100 miljoen dollar van het investeringsfonds 1MDB. Dat geld blijkt gestolen te zijn.