Nieuws/Entertainment
1277453
Entertainment

Kate: 'stiekem wil ik een jonge boerin zijn'

Kate Middleton is momenteel samen met haar man Prins William en hun kroost op een tweedaagse tour door Cornwall in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens een gesprek donderdag met een 15-jarig meisje deed ze een opmerkelijke uitspraak.

Kate sprak met de 15-jarige Bea Hodge van het lokale clubje Wadebridge Young Farmers en gaf daarbij aan dat ze de 3-jarige prins George en de 1 jaar oude prinses Charlotte het land wil leren laten kennen bij het buitenverblijf van de familie in Norfolk.

Hodge vertelde volgens People aan verslaggevers: "Ze zei dat ze George en Charlotte alles over de boerderij in Sandringham aan het leren was. Ze leert George de verschillen tussen gerst en tarwe en alle andere dingen die geplant worden op de boerderij daar." Bea vervolgt: "Ze wil de kinderen alles leren over het boerderijleven en de appels in hun gaard. Ze zei dat ze stiekem graag een jonge boerin zou willen zijn. En ze vertelde ook dat ze genoot van alle cider vandaag."

Prins William en zijn vrouw Catherine zijn donderdag begonnen aan hun tweedaagse reis door het hertogdom Cornwall. De hertog en hertogin van Cambridge stopten onder meer in de hoofdstad van het graafschap, Truro. Tijdens het tripje hebben ze ook een tussenstop gemaakt bij een brouwerij van diverse dranken, waaronder cider en whisky.