Nieuws/Entertainment
1277459
Entertainment

Chantal Janzen uitgeroepen tot stijlicoon

Chantal Janzen is donderdagavond weer in de prijzen gevallen. De presentatrice en musicalster ging bij de uitreiking van de ELLE Style Awards naar huis met de Personal Style Award.

De Personal Style Award gaat naar een bekende vrouw die het afgelopen jaar haar eigen stijl uitdroeg en een originele look heeft die ze consistent weet door te voeren. Daarnaast is het voor Elle ook belangrijk dat de winnares 'behalve een knappe garderobe ook inhoud, lef en persoonlijkheid heeft'.

"Bij deze award gaat het ook om je persoonlijkheid en niet alleen maar of alles je mooi staat, dat vind ik echt een eer", zei Chantal toen ze hoorde dat ze genomineerd was. "Ik kan overdag heel kak zijn met een lichtblauw overhemd en een kasjmieren V-halstrui en ’s avonds uit eten gaan in een leren rok, netkousen en hoge hakken", zei ze eerder over haar persoonlijke stijl.

Chantal liet Thekla Reuten, Bella Hay, Hannah Hoekstra en Yootha Wong-Loi-Sing achter zich. Het blad reikte donderdagavond in totaal zeven prijzen uit. Naast de beste persoonlijke stijl waren er ook awards voor onder meer de beste stylist en beste beauty queen.