Nieuws/Entertainment
1277611
Entertainment

'Baylee Curran verzon bedreiging Chris Brown'

Chris Brown werd gearresteerd omdat hij Baylee Curran zou hebben bedreigd. De zanger kreeg de nodige kritiek over zich heen, maar mogelijk is het hele verhaal door Baylee verzonnen.

Chris en Baylee hadden een gezellige avond, maar aan het eind van de avond heeft de zanger het model de deur uit gebonjourd. Daarna heeft zij een sms gestuurd waarin ze schreef dat ze hem weleens zou aanpakken, schrijft TMZ.

De tekst ging naar een vriend, Safari, genaamd. 'Hey Safari ken je die freak van een Chris Brown, die mij uit zijn huis heeft gegooid omdat ik zei dat de juwelen van zijn vriend nep waren? Kun je mij ophalen? Mijn Uber is het aan het verprutsen. Zo niet, dan ga ik van alles verzinnen en vertel ik de politie dat hij op mij wilde schieten. Dat zal hem wel een lesje leren. Ik ga hem eens goed aanpakken. Lol, kom mij halen.'

SMS

De persoon antwoordde daarop 'Echt, dat is belachelijk. Dat ga je niet doen. Het is echt verkeerd als je dat doet.' Volgens de entertainmentwebsite heeft de advocaat van Chris inmiddels ook het bewuste bericht in handen. Of er stappen worden ondernomen tegen Baylee is nog niet bekend.

Op zijn Instagram heeft Chris gereageerd op alle ophef rondom zijn persoon. De zanger vindt alle heisa maar overdreven en zegt dat er niks van waar is.