Nieuws/Entertainment
1277696
Entertainment

Ariana Grande zegt bezoek af om angst ebola

Ariana Grande kwam woensdag niet opdagen op een benefietavond in New York omdat ze bang zou zijn besmet te raken met het ebolavirus. Zo beweert Daily News op basis van bronnen.

New Yorkers hielden deze week hun hart vast nadat bekend werd dat een lokale arts, Craig Spencer, het dodelijke virus had opgelopen in West-Afrika. De besmettelijke arts bleef gewoon doorwerken en maakte dagelijks gebruik van de metro en taxidienst Uber. Sommige inwoners van The Big Apple vrezen nu dat ze besmet zijn geraakt.

De manager van Ariana was wel aanwezig op de benefietavond en wilde verder niet reageren op de vraag waarom de zangeres niet present was. Veel aanwezigen waren teleurgesteld: "Ze voelden zich bekocht. Als jou verteld wordt dat iemand zoals Ariana Grande komt en ze komt dan niet dan is dat een verspilling van tijd voor sommige mensen", vertelde een aanwezige.

Het is niet de eerste keer dat Ariana Grande afzegt om ebola. Volgens bronnen annuleerde ze haar aanstaande optredens in Spanje ook vanwege angst besmet te worden met het virus.