Nieuws/Entertainment

Angels klaar voor Victoria’s Secret Show

Romee Strijd backstage in Shanghai
1 / 2

Romee Strijd backstage in Shanghai

Hollandse Hoogte

De modellen van Victoria’s Secret maken zich op voor jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show. Dit jaar showen de vaste Victoria’s Angels en de overige modellen de laatste lingeriesetjes in Shanghai. Onder hen zijn de Nederlandse modellen Romee Strijd, Sanne Vloet en Roosmarijn de Kok.

Romee Strijd backstage in Shanghai
1 / 2

Romee Strijd backstage in Shanghai

Hollandse Hoogte

De Nederlanders postten vandaag diverse berichtjes en foto’s vanuit de backstageruimte. „Bijna showtime”, schreef Roosmarijn, die haar debuut maakt op de catwalk van Victoria’s Secret, bij een foto op Instagram. „Ja, het is eindelijk zover. We gaan beginnen met de show dus houd je vast voor veel roze in je Instagram-feed”, vult Romee aan, die gisteren de gemoederen nog bezig hield met een wel erg mager plaatje van zichzelf op het sociale medium.

De razend populaire Victoria’s Secret Fashion Show kan jaarlijks rekenen op wereldwijde aandacht. In aanloop naar het evenement moest de organisatie behoorlijk wat tegenslagen verwerken. Zo kreeg een aantal modellen, onder wie de half-Nederlandse Gigi Hadid, niet het benodigde visum en moest naar verluidt ook zangeres Katy Perry haar geplande optreden afblazen vanwege visumproblemen. Harry Styles neemt het optreden van Perry over.

De Victoria’s Secret Fashion Show wordt volgende week, in de nacht van 28 op 29 november, uitgezonden op Net5.

Lees meer over