Nieuws/Entertainment
1278707713
Entertainment

Fans van actrice Naya Rivera houden wake bij meer

Fans van actrice Naya Rivera zijn zaterdag bijeengekomen om afscheid te nemen. Ze hadden een wake georganiseerd bij het meer in Californië waar de 33-jarige Glee-ster begin vorige maand om het leven kwam, schrijft entertainmentsite TMZ.

Tijdens de ceremonie wisselden fans persoonlijke verhalen over hun idool uit. Zo vertelden meerdere mensen hoe Naya dankzij haar rol van lesbische cheerleader in Glee inspireerde tot hun coming-out. „Zonder Glee zweer ik dat ik hier niet zou zijn. Ik zou niet meer leven", vertelde er een.

Fans achter de Twitter-account Naya Army hadden de wake georganiseerd. Vanuit allerlei staten waren mensen afgereisd naar Lake Piru. Langs het meer zijn daarnaast allerlei eerbetonen voor de actrice geplaatst.

Naya is vorige maand verdronken tijdens een boottochtje met haar vierjarige zoontje. Het jongetje werd in zijn eentje aangetroffen op hun gehuurde bootje waarna een grote zoekactie werd begonnen naar zijn vermiste moeder. De actrice werd enkele dagen later levenloos gevonden.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop