Nieuws/Entertainment
1280716
Entertainment

Angelina Jolie sprak vier uur lang met FBI

Angelina Jolie heeft op 18 oktober vier uur lang gezeten en gesproken met de FBI. Twee agenten ondervroegen haar over wat er - aan boord tijdens de privévlucht - was gebeurd tussen de kinderen en Brad Pitt. Ook enkele kinderen kregen wat vragen voorgeschoteld. 

"De agenten wilden dat ze álles zou vertellen wat er in het vliegtuig was gebeurd, van het opstijgen tot en met het landen. Ze doen nog steeds onderzoek naar de vermeende mishandeling", zegt een insider tegen Us Weekly.

Volgens een andere bron werkte Angelina 'volledig mee'. Ook de kinderbescherming schijnt nog steeds te onderzoeken of Brad zijn zoon Maddox fysiek en mentaal heeft mishandeld. De acteur ontkent in ieder geval in alle toonaarden.

Bemanning

Brad weigerde vorige week de scheidingspapieren te tekenen, omdat dit zou kunnen zorgen voor een bittere strijd rond de voogdij. "En geen van beide wil naar de rechter stappen, omdat alles wat door de FBI en de kinderbescherming wordt onderzocht, dan openbaar mag worden gemaakt", zegt een ingewijde. "En dat zou slecht zijn voor de hele familie."

Agenten zouden ook al potentiële ooggetuigen enkele vragen hebben gesteld, waaronder bemanningsleden. "Het onderzoek kan nog maanden duren", sluit de bron af.