Nieuws/Entertainment
1280739
Entertainment

Lady Gaga verrast pasgetrouwd stelletje

VIDEO - Het huwelijk van Lady Gaga met Taylor Kinney mag dan van de baan zijn, dat betekent echter niet dat de zangeres de bruiloft van anderen zomaar aan zich voorbij laat gaan. De popster was maandagmiddag in Central Park, toen ze opeens oog in oog kwam te staan met een Japans stelletje dat elkaar kort daarvoor het jawoord had gegeven.

Lady Gaga bezocht met een filmploeg Strawberry Fields - een gebied in het New Yorkse Central Park dat is opgedragen aan John Lennon - toen ze het nietsvermoedende stelletje in het vizier kreeg. De 30-jarige zangeres bedacht zich geen moment en liep op het verliefde stelletje af om ze met een dikke knuffel te feliciteren met hun huwelijk.

Volgens TMZ zei de Pokerface-zangeres in haar beste Japans 'ik hou van jullie', om vervolgens bij iemand achterop zijn fiets te springen en er weer snel vandoor te gaan.

Central Park blijkt overigens een populaire trouwlocatie voor stelletjes die door wereldsterren verrast willen worden. Zo dook vorige maand niemand minder dan acteur Tom Hanks op toen een nietsvermoedend bruidspaar aan het poseren was voor hun fotoshoot.