Nieuws/Entertainment
1280750
Entertainment

Nicole Richie: geen spijt van verleden

Nicole Richie heeft geen spijt van haar wilde verleden. De dochter van Lionel Richie werd vorige maand 35 en kijkt in een open brief op de website van Lena Dunham terug op haar leven tot nu toe.

Zo schrijft ze onder meer: "Het is geen geheim dat ik misbruik heb gemaakt van mijn tijd hier op deze aarde. En hoezeer ik ook naar deze momenten moet kijken en ervan moet leren, is het ook belangrijk om ook dankbaar te zijn voor deze tijd. Niet beschaamd. Je schamen voor je leven, is niet goed."

Nicole is tegenwoordig een succesvolle modeontwerpster. Vroeger stond ze vooral bekend om de feestjes die ze bezocht, veelal met Paris Hilton, en haar eigen realityserie. "De belangrijkste les die ik geleerd heb? Om vertrouwen te hebben om gewoon de wereld in te stappen en mijn eigen versie te zijn van wat dan ook. Niet iemand anders z'n versie, maar m'n eigen. Dus als een moeder op school, als een actrice in programma's, als een ontwerpster tijdens Fashion Week."

Ook hoopt ze een inspiratie te zijn voor anderen. "Het leven is een achtbaan en we hebben allemaal momenten gehad dat we weer moesten opkrabbelen. Dat kunnen we niet alleen. We hebben elkaars steun en liefde nodig."

Nicole stapte in 2010 in het huwelijksbootje met zanger Joel Madden. Samen kregen ze een dochter en een zoon.