Nieuws/Entertainment
1280770
Entertainment

'Familie vreest voor veiligheid Janet Jackson'

Eerder deze week toonde Janet Jackson (50) vol trots haar babybuik, toen ze met haar man Wissam Al Mana werd gespot in de straten van Londen. Ondertussen lijken de Jacksons zich zorgen te maken over de veiligheid van de zangeres en vrezen zij dat de popster een doelwit wordt voor terroristen.

Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. Katherine (87) en Joe Jackson (89), de uiterst conservatieve ouders van de zangeres, vinden het maar niets dat hun dochter in Engeland woont en vrezen voor de veiligheid van hun ongeboren kleinkind.

"Een aantal familieleden denken dat Janet gevaar loopt, omdat ze regelmatig en volledig bedekt in het openbaar verschijnt", vertelt de bron. "Vooral nu, in een tijd waarin er veel religieuze extremisten en andere gekken in deze wereld rondlopen. De familie ziet het liefst dat Janet zo snel mogelijk terugkeert naar de VS."

Naar verluidt is de jongere zus van wijlen Michael Jackson bekeerd tot de islam, toen ze in 2012 met Al Manna in het huwelijksbootje stapte.