Nieuws/Entertainment
1280828
Entertainment

Kim Kardashian verschijnt weer in het openbaar

FOTO'S - Kim Kardashian is voor het eerst sinds ze terugkeerde uit Parijs - waar ze het slachtoffer werd van een geweldadige overval - in het openbaar verschenen. De realityster woonde dinsdagavond het concert bij van Kanye West in Inglewood, Calif.

De 36-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster, die vorige week haar verjaardag vierde, werd gefotografeerd toen ze plaatsnam achterop een golfkar. Kim werd  bijgestaan door onder anderen haar oudere zus Kourtney Kardashian en haar moeder Kris Jenner.

Een dag eerder werd Kim ook al op de gevoelige plaat vastgelegd, toen ze haar woning verliet om samen met haar vriendin Jonathan Cheban een ijsje te halen.

 

Het is de eerste keer dat de vrouw van rapper Kanye West openbaar verschijnt - zonder bedekt gezicht - sinds ze eerder deze maand terugkeerde in Los Angeles.

Kim liet eerder al weten dat ze tijd nodig heeft om de traumatische gebeurtenis in de Franse hoofdstad te verwerken en heeft zich tot dusverre nog steeds niet laten zien op social media. Ook heeft ze al haar boekingen voor de komende tijd laten annuleren.