Nieuws/Entertainment
1282483
Entertainment

Vrouw Herman den Blijker blijkt ernstig ziek

Herman den Blijker en zijn vrouw Jacqueline zitten al geruime tijd in een zware strijd. De vrouw van de tv-kok blijkt namelijk al jaren ernstig ziek te zijn.

In Wendy zeggen Herman en Jacqueline dat laatstgenoemde al jaren chronisch moe is. Onderzoeken in het ziekenhuis wijzen al die tijd niets uit en Jacqueline wordt telkens naar huis gestuurd. "Keer op keer konden ze niets vinden, waardoor ze zeiden dat op het moment niets voor mij konden doen. Maar ik bleef er mee rondlopen", zei Jacqueline in het tijdschrift.

Via een goede vriendin kwam ze terecht bij een arts in Spanje. "Die arts kwam erachter dat ik al jaren vijf slopende virussen met mij meedraag, die verschillende functies van mijn lichaam al aanviel. Met behulp van medicatie konden de virussen teruggedrongen worden tot dertig procent. Gelukkig is het gevonden, want de volgende stap was kanker."

Ook de achtjarige Mats, de zoon van het stel, heeft te kampen gehad met eenzelfde virus als zijn moeder. "Hij kon niet naar elke sporttraining en uiteindelijk is hij ook onderzocht. Het bleek dat hij ook één virus bij zich had, waar hij door medicatie van genezen is", aldus zijn moeder Jacqueline.