Nieuws/Entertainment
1282593
Entertainment

Karen (K3) belandde na huwelijk in zwart gat

Karen Damen (41) en Antony Van der Wee (36) stapten vorige maand in het huwelijksbootje, maar toen de drie dagen durende bruiloftsfestiviteiten op Ibiza erop zaten, belandde de voormalige K3-zangeres in het bekende zwarte gat.

"Ik liep op wolkjes, iedereen was zo lief en attent. 't Was nog straffer en intenser dan Antony en ik hadden gehoopt", vertelt de roodharige zangeres aan het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. "Ik heb van de eerste tot de laatste seconde genoten. Van de gelukwensen, de verrassingen, de tonnen liefde. En nadien leefde ik nog enkele dagen verder in die zalige roes. Maar daarna werd ik wel overvallen door post wedding blues."

Omdat Karen zich maandenlang op het sprookjeshuwelijk had voorbereid, heeft ze - nu alles inmiddels achter de rug is - naar eigen zeggen 'niks meer om naar uit te kijken'. "Alsof ik in een zwart gat viel. Gelukkig zijn die blues nu voorbij, want ik heb wel degelijk nog wilde plannen zat. Ik heb nu andere doelen en wil echt genieten van onze wittebroodsweken."