Nieuws/Entertainment
1282637
Entertainment

Angelina Jolie laat zich eindelijk zien

Angelina Jolie-Pitt

Angelina Jolie-Pitt

Angelina Jolie is zondag voor het eerst in het openbaar gespot sinds de scheidingsaanvraag van Brad Pitt. De actrice werd gezien met haar broer James Haven en vijf van haar kinderen. Alleen Maddox was er niet bij. Ze waren met z'n allen op zoek naar een nieuw onderkomen.

Angelina Jolie-Pitt

Angelina Jolie-Pitt

Volgens ET Online waren ze allemaal eerst naar het strand gegaan, voordat ze een uur lang de woning bezochten. De familie werd vergezeld door beveiligers én de oppassen. Angelina zag er volgens de entertainmentsite 'heel gelukkig en relaxed' uit.

Een insider weet te vertellen dat ook de kinderen er - ondanks de scheiding -  gelukkig uitzagen, terwijl ze aan het spelen waren in het water. "De kinderen waren aan het rennen en leken het naar hun zin te hebben", aldus de bron.

Maddox

Brad heeft zich nog steeds niet laten zien sinds de scheidingsaanvraag. Vorige week heeft hij wel weer voor het eerst zijn kinderen gezien. Angelina en Brad kwamen tot een tijdelijke overeenkomst betreffende de voogdij van de kinderen.

De FBI onderzoekt nog steeds of de acteur Maddox fysiek en mentaal heeft mishandeld. Of hij wordt vervolgd hangt van het onderzoek af. Waar zijn 15-jarige zoon Maddox uithangt, is niet bekend. Ook hij is nog niet gezien sinds het voorval.