Nieuws/Entertainment
1283266
Entertainment

FOTO'S - Zó gelukkig zijn Johnny en Anouk

FOTO'S - Het was gisteren tijdens het Televizier-Ring Gala een spannend moment voor Johnny de Mol en zijn kersverse vriendin Anouk van Schie. De twee verschenen voor het eerst samen op de rode loper en dus waren alle ogen gericht op de presentator en de blonde zangeres.

Maar ondanks de aanwezigheid van alle fotografen, leek het smoorverliefde stelletje enkel oog voor elkaar te hebben. Johnny moest het in de strijd om de Zilveren Televizier-Ster Presentator afleggen tegen Humberto Tan, maar dat kon de pret niet drukken. De presentator straalde van oor tot oor.

"Het was een magische zomer", liet Johnny vorige maand weten toen hij voor de eerste keer een foto plaatste op Instagram, waarop hij te zien is met Anouk. Een aantal weken daarvoor werd bekend dat hij was gevallen voor de voormalige zangeres van meidengroep Kus.

Johnny had eerder relaties met onder anderen Chantal Janzen en Josje Huisman. Vorig jaar strandde zijn relatie met Shima Kaes, met wie hij verloofd was. De twee gingen uit elkaar, omdat ze verschillende gedachten hadden over hun toekomst samen.