Nieuws/Entertainment
1284842338
Entertainment

Ashton Kutcher slikt reactie op Demi Moore in

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher had bijna gereageerd op de ontboezemingen van zijn ex Demi Moore, maar de acteur heeft besloten zich in te houden. Dat liet hij dan wel weer weten op Twitter.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

„Ik stond op het punt een hele valse tweet te sturen”, aldus Ashton. „Toen zag ik mijn zoon, mijn dochter en mijn vrouw en heb ik ’m verwijderd.” Hij voegde daar later nog een quote van zijn vader Larry aan toe: „Het leven is goed.”

Demi bracht deze week haar autobiografie Inside Out uit, waarin ze nogal wat te melden heeft over haar relatie met Ashton. De twee trouwden in 2005 en maakten zes jaar later bekend uit elkaar te gaan. Volgens de actrice moest ze er via showbizzrubrieken op internet achter komen dat de The Ranch-acteur haar bedroog, en drong hij tijdens hun relatie aan op trio’s. Ook zou haar alcoholprobleem tijdens het huwelijk zijn opgelaaid, omdat Ashton het leuker vond als zijn vrouw een drankje met hem kon drinken.

Ashton kreeg dinsdag na zijn bericht over de niet verzonden tweet steun uit onverwachte hoek. Monica Lewinsky grapte: „Mijn conceptenmap staat vol met zulke berichten!.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop