Nieuws/Entertainment
1284932
Entertainment

Kim Kardashian trekt zich terug en gooit het roer om

Kim Kardashian gaat het na de heftige overval in Parijs helemaal anders doen. De realityster zal naar verluidt een maand niet meer op social media te zien zijn en als ze terugkeert zal ze haar rijkdom veel minder laten zien voor het oog van de wereld.

Kim kreeg de afgelopen dagen veel kritiek te verduren, omdat ze kort voordat ze werd overvallen nog even een foto deelde van haar 4 miljoen dollar kostende diamanten ring in het appartement. Een bekende van Kim vertelt aan TMZ dat ze haar blingbling niet langer aan iedereen zal showen. Hiermee geeft ze de critici gelijk die zeggen dat ze de overval over zichzelf heeft afgeroepen door haar dure spullen op Twitter en Instagram te zetten.

"Ze trekt zich een maand terug van social media. Kim heeft doodsangsten uitgestaan toen ze een pistool tegen haar hoofd kreeg", vertelt de insider. "Materiaal betekent niets voor haar. Het gaat niet alleen maar om geld, het is het niet waard."

De Kardashian-telg werd in de nacht van zondag op maandag overvallen in een appartement in Parijs, waarbij de vijf mannen, die verkleed waren als politieagenten, in totaal voor zo'n 10 miljoen dollar aan sieraden en andere spullen buit maakten.