Nieuws/Entertainment

’Wayne Rooney krijgt nieuwe kans van Coleen’

Wayne Rooney en zijn vrouw Coleen

Wayne Rooney en zijn vrouw Coleen

Hollandse Hoogte

Wayne en Coleen Rooney beloven elkaar aankomende zomer opnieuw eeuwige trouw, volgens de Engelse krant The Sun. Nadat Wayne zijn vrouw in september bedroog met feestbeest Laura Simpson terwijl zij met hun drie kinderen met vakantie op Mallorca was, zou Coleen hem ’diep in haar hart vergeven hebben’.

Wayne Rooney en zijn vrouw Coleen

Wayne Rooney en zijn vrouw Coleen

Hollandse Hoogte

De voetbalvrouw stapte direct op het vliegtuig, toen ze lucht kreeg van de ontrouw van haar man, die tijdens hun huwelijk wel vaker uit de bocht vloog met teveel drank op, tot diep in de nacht stappen en zich met andere dames vermaken. Coleen was vooral woedend dat Wayne haar bedroog, terwijl ze zwanger was van hun vierde kind. De afgelopen maanden is ze dan ook continue zonder trouwring gespot.

Maar daar lijkt nu verandering in te komen, aldus een bron tegenover de krant. „Het is een zware tijd voor beiden geweest. Maar ik heb gehoord dat ze volgende zomer hun huwelijksbeloften opnieuw willen afleggen op Barbados. Dat is hun favoriete plek. Elk huwelijk kent zijn ups en downs, maar de Rooneys hebben hun deel nu wel gehad.”

Afgelopen week werd de Everton-speler voor het eerst sinds zijn misstap weer gezien met zijn vrouw. De twee waren uit eten bij het restaurant Nando’s in Manchester.

Lees meer over