Nieuws/Entertainment
128901861
Entertainment

André Hazes: ’Mijn leven is nu een hel’

André Hazes

André Hazes

André Hazes heeft woensdagavond gereageerd op zijn breuk met Monique Westenberg en alle gevolgen van dien. In een exclusief interview met Shownieuws vertelt hij dat de afgelopen week vreselijk is geweest voor hem en Bridget.

André Hazes

André Hazes

„Het waren hele heftige dagen”, vertelt André zichtbaar aangedaan voor de camera van Shownieuws. „Vooral omdat het heel negatief is opgepakt, wat ik heel goed begrijp. Als er iets uitkomt en het wordt gebracht alsof ik bij mijn vrouw en mijn kind weg ben gegaan voor een andere vrouw, snap ik dat heel Nederland je gaat haten. Maar als dat dus niet het geval is, en dat wordt wel zomaar over je gezegd, dan is echt je leven een hel een week lang.”

Hij geeft aan zelfs niet gewoon over straat te gaan. „Ik ging gisteren boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen. Ik dacht: deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw. Dat is verschrikkelijk voor mij, maar ook voor Bridget. Haar zoon krijgt berichten die helemaal nergens over gaan, over zijn moeder. En dat terwijl wij het allemaal zo netjes willen doen. Maar het is bij mensen helemaal verkeerd binnengekomen.”

Ook vertelt de zanger over het afgelopen jaar met Monique. „We zaten al maanden te kwakkelen en misschien nog wel langer”, zo verklaart hij. „We bleven het maar proberen. Op een gegeven moment wisten wij ook: de koek is op. Na een tijdje kwam ik Bridget tegen en heb ik een berichtje gestuurd. Ik had de mazzel dat ik iemand vond met wie ik zo’n klik had.”

Toch geeft hij wel toe altijd van Monique te blijven houden. „Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar. En ik denk dat dit ook altijd wel zo zal blijven, omdat zij in zo’n belangrijke fase in mijn leven is geweest. Ze is mijn eerste grote liefde en dat zal altijd zo blijven.”, vervolgt hij. „Gistermiddag ging ik naar ze toe en dan kan ik een uur kleien met mijn zoon. En straks rij ik ook naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen.”

Hoewel hij er vreselijk van baalt dat alles is uitgepakt zoals dat nu het geval is, heeft hij alles naar eigen zeggen goed bedoeld. Wel is hij blij dat het grote nieuws nu naar buiten is. „Ik vind het leuk om nu over Bridget te kunnen vertellen. (...) Het is wel fijn om nu met haar over straat te kunnen”, vertelt hij met een glimlach op zijn gezicht. „Ik kan oprecht zeggen dat het een van de tofste wijven is die ik ooit heb ontmoet, maar dat had ik ook wel verwacht. We zijn een beetje hetzelfde... Maar het is eigenlijk nog helemaal niets. Ik heb gisterenavond pas voor het eerst écht met haar gegeten. We zijn echt aan het onderzoeken wat het is. Maar het is in zo’n stroomversnelling gegaan. We zijn al zowat getrouwd volgens sommige mensen.”