Nieuws/Entertainment
1289195
Entertainment

Lil' Kleine meer bewust van voorbeeldfunctie

Lil' Kleine wil proberen zich volwassener op te stellen. Dat zei de rapper maandagavond in RTL Late Night in een reactie op de documentaire die Linda Hakeboom over hem maakte.

Lil' Kleine zei geen moeite te hebben met zijn imago van 'bad boy', maar vindt toch wel dat hij op een positievere manier over kan komen. "Ik wil mezelf wel anders opstellen om mezelf te verbeteren", zei hij. De documentaire was daar niet per se de aanleiding voor, al ziet hij dat hij daardoor wel dat hij zich 'iets volwassener' kan gedragen. "Ik ben mezelf er meer van bewust dat ik ook zonder dat ik het wil een voorbeeldfunctie heb."

Sinds zijn doorbraak vorig jaar met Drank & drugs is Lil' Kleine regelmatig negatief in het nieuws gekomen. Zo brak hij concerten af en zou hij zich tijdens een vlucht hebben misdragen. De documentaire van Linda Hakeboom is onderdeel van haar programma Linda's Mannen. Daarin volgt ze behalve Lil' Kleine ook danser Timor Steffens, voetballer Ricardo Kishna en Youtuber Giel de Winter. Eerder maakte ze documentaires over Douwe Bob en Jett Rebel.