Nieuws/Entertainment
1289252
Entertainment

Kanye had nachtmerries door overval Kim

Het blijft gissen waar het is misgegaan met Kanye West. De rapper maakte de laatste tijd een labiele indruk en werd daardoor opgenomen in een ziekenhuis.

Kanye was de laatste maanden ook veelvuldig in het nieuws vanwege de overval op zijn vrouw Kim Kardashian. Volgens een bron heeft de overval in Parijs diepere sporen bij de rapper achtergelaten dan vooraf gedacht. "Hij is er nog compleet door in de war", vertelt de bron aan US Weekly. "Hij heeft het vooral moeilijk met de gedachte dat Kim van alles had kunnen overkomen. De laatste tijd heeft hij daarom niet geslapen en als hij al sliep, had hij nachtmerries over de overval", gaat de bron verder.

De rapper zegde ook zijn resterende optredens af. Volgens de ingewijde is de overval daar ook de reden van. "Kanye kon geen show doen zonder dat Kim in zijn buurt was. Hij wilde geen moment van haar zijde wijken. Dat heeft hem uiteindelijk opgebroken."

De 39-jarige Kanye zit in het Ronald Reagan Medisch centrum in Los Angeles. Zijn vrouw Kim slaapt de laatste tijd zelfs bij de rapper, die wordt behandeld voor psychische problemen.