Nieuws/Entertainment
1289314
Entertainment

Robbie stormt set op na onthulling van Ayda

VIDEO - Robbie Williams is de set van het tv-programma Loose Women opgestormd. Dit deed hij, omdat zijn vrouw Ayda Field in de studio vertelde dat ze orgasmes faket.

Ayda zat samen met collega's Jane Moore, Nadia Sawalha en Andrea McLean te discussiëren of mannen hun orgasmes faken. Als vervolgens de vrouw van Robbie haar zegje gaat doen, onthult ze het een en ander. "Ik zou zelf niet beledigd zijn. Ik heb het zelf ook weleens gefaked. Ik zeg niet alleen bij Rob, maar gewoon in het algemeen. Ik heb twee kinderen, een tv-programma; ik heb dingen te doen weet je."

Ze vervolgt haar verhaal. "Ik ben teveel een pleaser. Ik voel me slecht, ik wil mannen juist aanmoedigen. Je wil toch dat ze zich sterk en mannelijk voelen."

Twee minuten later komt Robbie de studio binnengerend. "Ik kan het niet geloven. Heb jij het bij mij - Robbie Williams, winnaar van 18 Brit Awards - zitten faken? Misschien kunnen we vanavond oefenen", grapt hij vervolgens. Al snel geeft hij Ayda een kus en verlaat hij weer het strijdtoneel en laat zijn vrouw blozend achter.