Nieuws/Entertainment
1289558
Entertainment

Laura Ponticorvo is klaar met kritiek

Laura Ponticorvo is klaar met de kritiek die ze krijgt op haar vlogs. De vlogger krijgt veel commentaar op video's waarin ze producten of merken aanprijst, maar dit is volgens haar volkomen onterecht.

"Ik probeer jullie te inspireren op allerlei verschillende gebieden en ik maak leuke video's voor jullie. Dat is mijn werk", begint ze haar videoboodschap.

"Elke keer als ik een gesponsorde video plaats krijg ik veel reacties waarin ik merk dat jullie je ergeren. Maar er zijn twee keuzes: Of ik ga in een winkel werken en heb geen tijd meer om video's te maken, of ik blijf video's maken en haal hier inkomsten uit."

De online influencer hoopt dat ze na deze video minder negatieve reacties krijgt. "Wil je video's van me zien? Dan moet je accepteren dat er zoms een gesponsorde foto of video tussen zit. Het is mijn werk. Mag ik ook beloond worden voor wat ik doe en wat ik maak voor jullie?"

Pittig

Ook wil Ponticorvo eens goed duidelijk maken dat vloggers geen luizenleventje hebben. "Geloof me, het is echt pittig wat we doen. Het is heel zwaar en heel veel werk. Het wordt echt enorm onderschat."

Laura Ponticorvo heeft meer dan 110.000 volgers op YouTube. Ze verwierf bekendheid door haar deelname aan het RTL-programma Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde.