Nieuws/Entertainment
1289565
Entertainment

Peter Jan Rens vraagt Virginia ten huwelijk

Peter Jan Rens heeft Virginia ten huwelijk gevraagd. Vrijdag ging de voormalige presentator tijdens een concert van Django Wagner op zijn knieën.

Peter Jan stelde Virginia, met wie hij de afgelopen tijd een knipperlichtrelatie had, ten overstaan van een volle zaal de vraag of ze met hem wil trouwen.

"Virginia, ik wil jou laten weten dat ik er altijd voor je ben. Ik wil niet zwijgen. Ik schreeuw het je toe, dat ik er altijd voor jou zal zijn, dat ik er altijd voor je ben, en dat ik er altijd, altijd voor je ben geweest. Wil je met me trouwen?", waren de romantische woorden van Rens.

Tot zijn vreugde antwoordde Virginia met 'ja'. Ze kreeg een bijzondere verlovingsring, namelijk een snoepring die ze samen met hun dochter Djelisa kochten. "Je krijgt nog een echte ring. Mijn vader was goudsmid en heeft nu parkinson, maar speciaal voor jou gaat hij toch nog een ring maken."

De twee hebben samen dochtertje Djelisa (2). Het stel ging al meerdere malen uit elkaar en in mei was de koek wat Virginia betrof op. In juni maakte Rens echter bekend dat de hij en Virginia het weer gingen proberen, voor hun dochter.