Nieuws/Entertainment
1289583
Entertainment

Paris Hilton is imago dom blondje zat

Paris Hilton wil niet meer als 'dom blondje' worden gezien. Volgens de hotelketenerfgename is ze een 'bikkelharde en zeer succesvolle zakenvrouw' en verdient ze inmiddels een ander imago.

De 35-jarige dj baalt van haar imago. "Ik speel een beetje met het foute beeld dat iedereen van mij heeft. Als ik voor mijn modelabel bedrijven bezoek ontdekt iedereen al snel dat ik een slimme en sterke vrouw ben die opkomt voor zichzelf'', vertelt de steenrijke erfgename in gesprek met het modeblad Galore.

Paris is trots op wat ze tot nu toe heeft bereikt. "Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Laat mensen maar roepen wat ze willen over mij. Ik heb inmiddels geleerd mijn schouders op te halen voor kritiek die nergens op slaat.''  Van roddels ligt ze ook niet meer wakker. ,,Ik kan er alleen maar om lachen'', aldus Paris die haar vermeende relatie met Michael Jackson 'het idiootste gerucht ooit' noemt.

Reality

Hilton beweerd lekker in haar vel te zitten en nog nooit bij een plastisch chirurg te zijn geweest. "ik ben puur natuur en ben nog nooit naar een plastisch chirurg geweest om aan mezelf te laten sleutelen."

De voormalige realityster heeft geen spijt van haar deelname aan de realityserie The Simple Life met Nicole Richie maar zou het niet nog eens doen. "Ik krijg elke dag telefoontjes of ik weer met mijn kop op de buis wil. Maar dat is geen prioriteit meer in mijn leven.''