Nieuws/Entertainment
1289595
Entertainment

Naaktfoto's Emily Ratajkowski gelekt

Foto's- Emily Ratajkowski werd vooral bekend door Robin Thicke's 'Blurred Lines' videoclip. Op het net circuleren zeer pikante foto's van het model voordat ze beroemd werd.

Emily laat niets aan de verbeelding over in de fotoshoot die ze in 2012 schoot voor fotograaf Jonathan Leder. Het 25-jarige model poseerde destijds poedelnaakt voor de lens van de fotograaf. Leder brengt volgende maand een fotoboek uit maar veel van de naaktfoto's die hij van Emily nam, circuleren al op het net.  De foto's zijn afkomstig van zijn 'Emily Ratajkowki-reeks' die in zijn boek met 71, nog nooit eerder vertoonde foto's, wordt gepubliceerd. De pikante kiekjes van Ratajkowki beslaan ruim de helft van zijn fotoboek.

Aandacht

De Gone Girl-actrice is niet vies van een beetje naakt. Ze vertelde eerder in een interview met Haper's Bazaar dat vrouwen door naakt te poseren aandacht kunnen trekken voor hele serieuze zaken.

Tegenover ES Magaine vertelde ze dat haar modellencarrière vaak in de weg staat bij het verkrijgen van grote filmrollen. "Het is een tegenstrijdige situatie. Als je een sexy actrice bent, krijg je moeilijk serieuze rollen aangeboden. Je krijgt vaak dezelfde rollen. Mensen zijn net schapen en denken vaak: 'Oh nou dat is waar ze goed in is'." aldus Emily.

Ratajkowski is volgend jaar te zien in de film 'Cruise' en naast Natalie Dormer in de thriller 'Darkness'.

Bekijk hier meer foto's die Jonathan Leder nam van Emily Ratajkowski.