Nieuws/Entertainment
1289619
Entertainment

Tyga betaalt flinke schuld aan juwelier af

Tyga heeft eindelijk zijn schuld van 200.000 dollar (ruim 182.000 euro) afbetaald aan een juwelier. Daarmee voorkomt hij dat zijn vriendin Kylie voor de rechter komt.

Kylie Jenner hoeft niet meer te worden ondervraagd door een team advocaten, weet TMZ.

De juwelier klaagde Tyga eerder dit jaar aan. Daarop werd de 27-jarige rapper gesommeerd door de rechter om tekst en uitleg te komen geven. Ook Kylie kreeg een dagvaarding om de situatie rondom Tyga's financiën te verhelderen. Ze pronkt namelijk op social media geregeld met dure cadeaus die ze van haar liefje krijgt. En als Tyga een splinternieuwe Mercedes en diamanten ringen kan kopen voor zijn vriendin, waarom betaalt hij zijn schuld dan niet af, zo werd gedacht.

Toch is Tyga nu niet vrij van geldzorgen. De rapper kreeg donderdag op zijn verjaardag een dagvaarding in zijn handen gedrukt toen hij een nachtclub verliet. Het is onbekend waar deze rechtszaak precies over gaat, maar de vriend van Kylie is al maanden in het nieuws omdat hij zijn financiën niet op orde heeft. Zo lieten verschillende voormalig huisbazen beslag leggen op zijn auto's omdat hij nog tienduizenden dollars schuld bij hun had. Ondertussen pronkt ook Tyga op social media met stapels bankbiljetten en dure bolides.