Nieuws/Entertainment
1289656
Entertainment

Met vriend Herald in adoptieproces:

Laatste kinderloze kerst voor CARLO?

Hij had zich voorgenomen met kerst lekker helemaal niks te doen, maar dat loopt toch weer anders voor CARLO BOSZHARD en zijn vriend HERALD. De presentator is tussen een keur aan artiesten de spil van de nieuwe kerstshow in de Ziggo Dome. En dat terwijl juist deze kerst, en de volgende misschien helemaal, een heel bijzondere zou worden nu de twee de moeizaam draaiende ’adoptiemolen’ zijn ingegaan…

Hele generaties ’Telekids’ groeiden op met CARLO BOSZHARD en ’zussie’ IRENE MOORS . Maar terwijl Irene twee kinderen kreeg met echtgenoot BARRY KROON , leek dat geluk lange tijd niet te zijn weggelegd voor Carlo en zijn partner HERALD ADOLFS . Maar wellicht vieren zij dit jaar voor het laatst kerst… met z’n tweeën!

Opgetogen meldt de presentator: ,,We zijn het traject ingegaan, omdat het toch een grote wens van ons beiden is om een kind te adopteren en een kind te laten delen in ons leven. Het is een molen waar je in terecht komt, wat je kunt zien in de programma’s die NATASJA FROGER daarover maakt, maar de eerste gesprekken hebben plaatsgevonden. Daarbij is gekeken wat de mogelijkheden zijn en wat niet. Er gaat een wereld voor je open.

LEES HIER HET HELE VERHAAL OVER CARLO BOSZHARD!