Nieuws/Entertainment
1289962
Entertainment

Relatie Brooke Mueller voorbij

De relatie tussen Brooke Mueller en Peter Thomas Roth is op de klippen gelopen. Het nieuws komt kort nadat bekend werd dat de ex van Charlie Sheen psychisch onderzocht wordt.

De twee waren sinds afgelopen zomer aan het daten. Maar volgens de huidverzorgings-expert was het niet al te serieus, zo vertelt hij aan de New York Post: "Ik heb haar sinds oktober niet meer gezien. We waren gewoon aan het daten en lol aan het hebben."

Wel vertelt Ruth dat hij zijn ex de dag voordat ze werd opgenomen in een ziekenhuis in Salt Lake City nog gesproken heeft. "De laatste keer dat ik haar sprak, ging het niet lekker. Ze voelde zich er niet fijn bij om alleen thuis te zijn in een groot huis. Ze was bang, dus hebben ze haar in een auto naar verschillende hotels gebracht."

Ooggetuigen meldden vorige week dat ze de politie hadden gebeld nadat ze haar 7-jarige tweeling Bob en Max mishandeld zou hebben bij een wasstraat. Het leek erop dat ze onder invloed was. Volgens Ruth is dat onzin. "Veel van wat er gezegd is, is onzin. Toen de politie haar vond, was er geen drugs in het spel en geen alcohol. Van wat ik begrepen heb, was ze klaar om naar het ziekenhuis te gaan. Veel mensen willen haar in een verkeerd daglicht stellen, maar ze is een heel slim, aardig en bekwaam persoon."

Brooke kampt al jaren met allerlei verslavingen, net als Charlie Sheen." Nuchter zijn is haar prioriteit, en ze wil graag clean zijn. Dat is haar goal. Ik denk dat dit misschien wel goed geweest is. Ze is nu in een afkickkliniek waar ze de hulp krijgt die ze nodig heeft."