Nieuws/Entertainment
1290106
Entertainment

'Problemen Kanye West veel erger'

Het gaat zoals bekend niet zo goed met Kanye West. Oververmoeidheid en extreme uitdroging zouden voor de 'meltdown' van de rapper hebben gezorgd, maar insiders zijn bang dat zijn problemen veel dieper liggen...

Bronnen van TMZ die bekend zijn met dit soort ziekenhuisopnames, denken te weten dat Kanye voorlopig nog niet uit het ziekenhuis zal komen. De rapper ligt tot tenminste eind deze week in het UCLA Medical Center, zijn familie zou echter willen dat hij met Thanksgiving weer thuis is. 'Het zou hem goed doen', is de mening van zijn naasten.

Maar dat lijkt er voor Kanye niet in te zitten. Zijn psychische problemen zouden zó groot zijn, dat hij lang behandeld moet worden. Bijeenkomstigheid: zijn verzekering zal hem waarschijnlijk dekken, omdat hij 21 optredens mist door zijn ziekte.

De afgesloten polis zorgt ervoor dat de verzekeringsmaatschappij Kanye niet alleen betaalt voor de misgelopen inkomsten van de resterende concerten, maar ook voor de kosten die zijn gemaakt zijn doordat hij zijn verplichtingen bij diverse partijen nu niet kan nakomen.