Nieuws/Entertainment
1290119
Entertainment

'Brad Pitt ziet kinderen niet met Thanksgiving'

Angelina Jolie en Brad Pitt zullen dit jaar tijdens Thanksgiving geen kalkoen delen. Brad is niet welkom om de Amerikaanse feestdag te vieren met zijn kinderen.

Een insider vertelt aan Us Weekly: "Angelina heeft Brad dit jaar niet uitgenodigd om Thanksgiving te vieren met de kinderen." Vorig jaar vertelde Brad nog aan Extra dat hij juist degene is die in de keuken staat tijdens de feestdagen. "Met Thanksgiving ben ik altijd druk in de weer met de kalkoen."

Eerder maakte het Amerikaanse blad al bekend dat Pitt zijn kinderen, sinds de scheidingspapieren in september zijn aangevraagd, maar drie keer heeft mogen zien. "Hij is er kapot van. Tot nu toe is hij heel erg respectvol geweest, omdat dat voor de kinderen het beste zou zijn en het de meeste spanning zou voorkomen." Een insider uit het kamp van Jolie claimt dat de kinderen niet zo blij zouden zijn geweest om hem te zien, tijdens de bezoeken van de acteur onder toezicht.

De twee zijn nog druk bezig met het bekijken wie de voogdij krijgt. Momenteel heeft Angelina tijdelijk de voogdij en is sinds dat ze uit elkaar zijn niet meer in het openbaar verschenen met de kinderen.