Nieuws/Entertainment
1290129
Entertainment

Shia LaBeouf  verwijderd van concert

Shia LaBeouf heeft zich weer eens van zijn negatieve kant laten zien. De acteur was aanwezig bij een concert van Warpaint, maar werd daar verwijderd nadat hij enkele vrouwelijke bezoekers lastiggevallen had.

Het optreden van Warpaint was in de Emo's in Austin, Texas en Shia raakte naar verluidt verwikkeld in een woordenwisseling met enkele bezoekers. Reden voor de beveiliging om hem te verwijderen. "Toen het laatste nummer begon, wurmde hij zich naar voren en het was al zo vol. Gasten duwden hem vervolgens en hij begon terug te vechten", zegt een fan op Reddit.

Een andere fan kan dit beamen. "Hij bleef maar vrouwen lastigvallen. Het begon toen hij naar een vrouw bleef staren toen hij langs haar liep, haar vriend hem vervolgens duwde en 'blijf verd*mme van haar af' riep. Vervolgens bleef hij zich naar voren stuwen, toen hij opeens zijn been tussen het been van mijn vriendin Livi stopte. Zij duwde hem naar de grond en ik wilde hem daarna toespreken. Toen stopte iemand mij omdat het Shia bleek te zijn. Toen stond hij op, dat kan ik bevestigen."

Likgebaar

De Warpaint-fan vervolgt: "Ik werd wat kalmer en lachte naar hem. Maar hij begon vervolgens precies hetzelfde te doen bij een ander meisje. Hij bleef om haar heenstaan en riep agressief in haar oren dat hij haar wat ging aandoen. Hij deed net of ze bij hem hoorde. Vlak daarna maakte hij een likgebaar enkele centimeters van haar gezicht."

Volgens NME stopte Warpaint kort hun optreden, zodat Shia door de beveiliging uit de zaal verwijderd kon worden. De band heeft de acteur zélf uitgenodigd voor het concert, maar dat liep even anders dan verwacht...