Nieuws/Entertainment
1290152
Entertainment

Aanvaller Real Madrid met pruik in de attracties

Cristiano Ronaldo in Disneyland met brunette

FOTO'S - Cristiano Ronaldo heeft na de Champions League-zege van zijn team Real Madrid op Sporting Lissabon even een uitstapje gemaakt naar Disneyland in Parijs. De Portugees werd daar gespot met een zonnebril en opvallende pruik op, terwijl hij het wel erg gezellig had met een knappe brunette...

Cristiano lijkt tot over zijn oren verliefd op deze Spaanse Georgina Rodriguez. De twee liepen regelmatig arm in arm en deelden zo nu en dan ook een knuffel of een kus. De goaltjesdief van De Koninklijke probeerde zichzelf te vermommen en dus zijn romance te verbergen, maar of dit echt is gelukt is maar de vraag.

#CristianoRonaldo tries to go incognito at #DisneylandParis w/ new gf #GeorginaRodriguez, an employee at #Gucci store in Madrid pic.twitter.com/zuGi31RPWG — Its A Wag Wag World (@ItsAWagWagWorld) 23 november 2016

Volgens The Sun zou CR7 Georgina vorige maand ontmoet hebben in het VIP-gedeelte van een evenement van Dolce & Gabbana. De aantrekkelijke brunette woont in Madrid en werkt bij Gucci.

De laatste lange relatie van Cristiano was met het Russische topmodel Irina Shayk, van 2010 tot 2015. Zij deelt inmiddels de lakens met acteur Bradley Cooper.