Nieuws/Entertainment
1290913
Entertainment

"Het lichaam van Cristiano Ronaldo is mijn doel"

Donny Roelvink heeft killerbody

FOTO'S - Dries en zoon Dave Roelvink staan al regelmatig in de spotlights, maar ook andere zoon Donny staat te trappelen van ongeduld om zijn televisiecarrière te lanceren. Zijn lichaam heeft hij in ieder geval mee...

Want Donny (18) heeft de laatste jaren flink gewerkt aan zijn lichaam, zo is ook wel te zien aan foto's. Dat ging niet geheel zonder slag of stoot, weet ook vader Dries. "Hij heeft een koolhydraatarm dieet gevolgd en ik kan je zeggen dat het niet gezellig is geweest", zegt hij tegen Privé.

Dat kan Donny beamen. "Het was niet makkelijk met zo'n eetpatroon, het kost je een discipline van hier tot Tokio. Ik heb gemerkt dat in shape komen voor 80 procent aan je eten ligt. Ik was twee jaar terug niet zo tevreden over mijn lichaam. Ik sportte wel elke dag, vooral met mijn vader."

 

Ronaldo

Maar toch gooide hij het roer nóg meer om. "Ik ben begonnen met een waterdieet. Althans, zo noem ik het. Bij het uitgaan drink ik alleen maar water en ook thuis laat ik de melk staan en drink ik water, water, water." Zeker de laatste 8 maanden sorteerde dit effect bij hem. "Ik ben ook gestopt met brood, blijkt voor mij wel de grootste 'boosdoener' te zijn geweest."

Wat eet hij dan wel? "Vis, vlees, kip. Ik heb niet een lijstje op mijn koelkast hangen van 'doe dit niet of eet dat niet'. Ik ben geen Fajah Lourens, het is gewoon een kwestie van opletten. En niet naar McDonald's. Als ik al daar met vrienden ben, eet ik een salade, haha. Ik ben blij met het resultaat, maar ik blijf wel doorgaan. Ik zou zoals Cristiano Ronaldo willen zijn."

 

Vette serie

Maar dit is slechts een begin, want Donny wil zijn vader en broer qua carrière achterna. "Ik begin over twee weken met acteerlessen, de basisvaardigheden. Het lijkt me erg leuk om te doen, supertof zelfs. Zoals wat Jandino doet lijkt me wel wat. Zoiets presenteren, of in een vette serie, graag zelfs."

Dries probeert de carrière van zijn zoon dan ook te lanceren. "Acteren, presenteren; we proberen van Donny een nieuwe ster te maken. Maar je moet wel iets kunnen natuurlijk, vandaar ook de acteerlessen."