Nieuws/Entertainment
1291118
Entertainment

James Corden twijfelde over talkshow

Hoewel James Corden steeds populairder wordt door de bekende Carpool Karaoke filmpjes, waarbij hij zelfs First Lady Michelle Obama en Adele zo ver kreeg om plaats te nemen op de passagiersstoel, geeft hij in een interview toe dat hij twijfelde om The Late Late Show te presenteren.

"Ik was erg terughoudend. Ik heb nooit bedacht dat zoiets in mijn straatje zou passen. Maar ik heb liever spijt van iets dat ik heb geprobeerd, dan spijt van iets wat ik niet heb geprobeerd." vertelt de 38-jarige James in een interview met Emmy magazine.

Het was vooral ook spannend voor de talkshowhost, omdat hij van Groot-Britannië naar Los Angeles zou moeten verhuizen met zijn zwangere vrouw en hun kind van één jaar oud. De grote baas van CBS was vooral verrast over de focus van Corden op zijn gezinsleven. Het viel hem op dat de presentator meer interesse had in zijn reisafstand van werk naar huis, dan de grootte van zijn kantoor. David Stapf vertelt: "Mijn eerste impressie was 'dit is een liefhebbende, bezorgde echtgenoot en vader'."

Sinds Corden The Late Late Show heeft overgenomen van Craig Ferguson, scoort het televisieprogramma torenhoge kijkcijfers en zijn de filmpjes op Youtube van de Carpool Karaoke al meer dan twee miljard keer bekeken. "Uiteindelijk ben ik heel gelukkig dat ik de keuze heb gemaakt om in Los Angeles te gaan wonen en elke avond de tv-show te presenteren. We mogen zo creatief zijn als we maar kunnen" aldus James.