Nieuws/Entertainment
1291169
Entertainment

Ben en Jennifer gespot bij relatietherapeute

Ben Affleck en Jennifer Garner.

Ben Affleck en Jennifer Garner.

Ben Affleck en Jennifer Garner geven hun huwelijk een tweede kans.Zaterdag nam het koppel alle tijd voor de intensieve relatietherapie

Ben Affleck en Jennifer Garner.

Ben Affleck en Jennifer Garner.

Het Hollywoodkoppel heeft zaterdag een relatietherapeute bezocht in Santa Monica. Een paparazzo van X17 zag kans het stel te fotograferen na de twee uur durende sessie.

Na een huwelijk van tien jaar besloten Ben en Jennifer vorig jaar juni te scheiden. Maar tot op de dag van vandaag zijn nog geen scheidingspapieren ingediend. Sindsdien ondernemen ze nog regelmatig gezinsuitjes met hun drie kinderen Violet (10), Seraphina (7) en de vierjarige Samuel. Daarnaast wordt het acteurskoppel ook zonder kinderen gespot, bijvoorbeeld tijdens etentjes. Ben woont nog op hetzelfde landgoed, naar verluidt in het gastenverblijf.

Zaterdag namen ze alle tijd voor de intensieve relatietherapie. "'Ze zagen er niet super happy uit toen zij klaar waren met de sessie. Ze stapten samen in de auto en gingen naar huis. Met de kinderen erbij zien ze er altijd gelukkiger uit'', zegt de fotograaf die het stel zaterdag voor zijn lens kreeg. ''Ik weet zeker dat ze na afloop van de relatietherapie nog tijd met de kinderen wilden doorbrengen. Ben en Jen zoeken naar de beste oplossing voor hun gezin."