Nieuws/Entertainment
1291235
Entertainment

Anouk leidt een geïsoleerd leven

Anouk zou het liefst meer buiten zijn. Maar de zangeres leeft door haar bekendheid 'best wel geïsoleerd'.

De zangeres moet zichzelf dwingen om naar buiten te gaan. "Ik moet daar niet teveel over nadenken, want dan word ik best wel sip", vertelt Anouk in gesprek met Kees de Koning, Jiggy Djé, Henk van Straten en Patrick Laureij tijdens haar "klets- en eetserie" op YouTube.

Anouks leven is door haar bekendheid flink veranderd. "Ik was alleen maar buiten vroeger. Alleen maar. Ik ben altijd een buitenmens geweest, ik was altijd op straat."

Tegenwoordig moet ze zichzelf dwingen om naar de sportschool te gaan. Hoewel ze ook thuis kan trainen, vindt de 41-jarige BN'er het belangrijk om de deur uit te gaan. "Alles speelt zich al af rond m'n huis en in m'n huis. Ik leef best wel geïsoleerd, en da's ongezond. Ik moet af en toe de deur uit."

Volgens de zangeres is zelfs haar lichaamshouding veranderd. "Als ik buiten ben, loop ik met m'n hoofd naar de grond." Daarnaast zouden haar schouders scheef zijn gegroeid. "Da's geen grap."

 

VS

Anouk heeft al een paar keer overwogen om Nederland permanent te verlaten. "Ik ben een paar keer naar Amerika geweest: Cincinatti, Los Angeles en New York. De laatste keer gingen alle kinderen mee. "Op een gegeven moment ben ik alleen met de kinderen gegaan en toen heb ik gezegd: als iemand terugwil, of je mist je vader, dan gaan we gelijk terug. En dat gebeurde, na een maand of vier."