Entertainment/Sterren
1292255662
Sterren

Mark Wahlberg heeft aankomen voor filmrol flink onderschat

Mark Wahlberg keek er aanvankelijk naar uit om voor zijn rol in de film Stu zo’n 13 kilo aan te moeten komen maar het viel hem vies tegen. In The Tonight Show vertelt de 50-jarige acteur dat hij het behoorlijk heeft onderschat.

„Helaas moest ik twee weken lang iedere dag 7000 calorieën binnenkrijgen en daarna nog twee weken lang 11000 calorieën”, vertelde hij tegen Jimmy Fallon over de voorbereiding op zijn filmrol. „Het was ongeveer een uur leuk. Het is fysiek zo moeilijk.” Volgens Wahlberg is afvallen een stuk makkelijker dan zoveel moeten aankomen. „Je eet gewoon niet en gaat sporten, maar dit. Zelfs als je vol zit, moet je eten. Ik moest om de drie uur eten, het was echt niet leuk.”

De acteur kreeg wel hulp van een chef-kok om verantwoord zwaarder te worden. Hij zorgde ervoor dat Mark weliswaar calorierijk voedsel binnenkreeg, maar ook oplette of het gezond was.

Wahlberg speelt in Stu een bokser die uiteindelijk priester wordt. Voor eerdere filmrollen kwam Mark ook al eens flink aan, om zich daarna weer vol op het sporten te richten.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop