Nieuws/Entertainment
1292671
Entertainment

Brace vraagt vriendin opnieuw ten huwelijk

VIDEO - Brace en zijn vriendin Isabella hebben zich voor de tweede keer verloofd. De 30-jarige zanger ging zaterdagavond tijdens zijn optreden in Almere op de knieën voor zijn grote liefde, met wie hij inmiddels zes jaar samen is.

De dolgelukkige Isabella plaatste een video van het aanzoek op haar Instagram-pagina en schrijft daarbij: "Ruim twaalf jaar geleden leerde ik jou kennen. Vanaf het eerste moment waren wij maatjes die aan elkaar gewaagd waren. Wij konden chillen, gek doen, maar ook discussies voeren als een getrouwd stel. Wat haatte ik jouw arrogante kop en kon jij mijn grote mond niet uitstaan. Jij leefde jouw leven en ik die van mij. Maar op een of andere manier kruisden onze wegen altijd weer."

Het stel verloofde zich al in 2012, maar van een huwelijk kwam het destijds niet. Isabella schrijft hierover: "Vanaf dat moment maakte we zoveel mooie herinneringen en leek ons leven perfect. Maar het leven zou het leven niet zijn zonder tegenslagen. Want die roze wolk veranderde in een donkere wolk en al die mooie herinneringen en onze vriendschap werd op de proef gesteld. De liefde voor elkaar overleefde." 

De finalist van The Voice of Holland trekt momenteel langs de theaters met een persoonlijke voorstelling, waarin hij veel vertelt over Isabella. Zijn toekomstige echtgenote was zaterdag voor de eerste keer aanwezig bij zijn optreden en dus was het voor Brace een spannend moment toen hij aan haar vroeg of zij bij hem op het podium wilde komen. Zeker toen het moment suprême in de soep dreigde te vallen.