Nieuws/Entertainment
1292699
Entertainment

Blue-zanger met spoed naar ziekenhuis

Blue-zanger Duncan James is met spoed naar het ziekenhuis gegaan. Hij voelde 'elektrische schokken in zijn linkerbeen' en deelde zijn zorgen over zijn pijn op social media.

"Wakker geworden met vreselijke zenuwpijn in mijn linkerbeen. Voelt als elektische schokken. Net in bad gezeten. Iemand suggesties?", vroeg hij op Twitter aan zijn volgers.

Woke up with terrible nerve pains in my left leg. Feels like electric shots! Currently sat in a bath. Any other suggestions ?             — Duncan James (@MrDuncanJames) 14 november 2016

Ondanks dat zijn fans met goedbedoelde adviezen op de proppen kwamen, werd de pijn erger en plaatste hij op Snapchat een foto vanuit het ziekenhuis. Daar werd hij behandeld voor zijn mysterieuze aandoening. "Jep, dat ben ik in het ziekenhuis, zat er een paar uur", schreef Duncan erbij.

En dit gebeurde pas enkele maanden dat de zanger met spoed werd geopereerd aan een verzakte hernia. Duncan was destijds erg bang dat hij voorgoed verlamd zou raken, maar de operatie verliep voorspoedig.